Marcom stage aangeboden

Stagiair gezocht

Het Bijbels Museum heeft plek voor een stagiair marketing en communicatie. Als Museum Nieuwe Stijl werken we met een klein team (4 vrouwen) aan ambitieuze programmering in heel Nederland. We bieden je een afwisselende werkstage met stagevergoeding. Pluspunten zijn dat we als klein team alles samen bespreken en beslissen – je krijgt een goede indruk van alle aspecten van het museale werk. Ook maak je kennis met het bredere museumnetwerk in A’dam en heb je een gezellige royale werkplek aan de Nieuwe Herengracht inclusief betaalbare gezonde lunches. Ben je op zoek naar een bijzondere stage in een gezellig team en een ambitieus museum? Lees door en laat van je horen!

Periode

= m.i.v. september 2022 t.b.v. nieuw project met online en fysieke tentoonstelling

Duur

16-38 uur per week, minimaal 4 maanden (in overleg).

Werkzaamheden

Ondersteunen van de afdeling marketing in dagelijkse werkzaamheden

Beheer van de content op de website van het Bijbels Museum, het maken van e-mailings, de inzet van social media als promotiemiddel

(Onder begeleiding) opzetten en uitvoeren van promotiecampagnes voor vriendenlidmaatschap en tentoonstellingen van het Bijbels Museum, inclusief doelgroep promotie

Vereisten

Relevante opleiding

Affiniteit, kennis en ervaring met (online) marketing en social media, kunst en cultuur, met name tentoonstellingen

Goede schrijf- en spreekvaardigheid in Nederlands

Enthousiast, leergierig en nieuwsgierig

Ervaring met beeld- en videobewerking is een pre
Interesse in religie, van welke aard ook, is prettig

Er is beperkte ruimte voor een opdracht vanuit de opleiding. Bij gelijke geschiktheid geven we in verband met de samenstelling van het team voorkeur aan een man 😊.

Meer weten? Neem een kijkje op www.bijbelsmuseum.nl

Reageren

Stuur je motivatiebrief met CV naar m.marreveld@bijbelsmuseum.nl met in de titel “Sollicitatie stage”. Voor vragen kun je ook mailen naar datzelfde e-mailadres.